BUN GASIT!

Spunem la revedere vara, piscine, tobogane, dar nu ne despartim.... avem noutati..... un SPA, cu apa dulce, cu  apa sarata ..... salina cu pereti de sare, sauna uscata, sauna umeda ....mai multe   pe Facebook Aquaparty.

........................................................................................................................

SEZON 2023

AVÂND ÎN VEDERE NUMĂRUL LIMITAT DE LOCURI, ACCESUL LA PISCINĂ PE PERIOADA WEEKENDULUI ȘI A SĂRBĂTORILOR LEGALE SE FACE DOAR CU REZERVARE. REZERVAREA POATE FI EFECTUATĂ DIN SECȚIUNEA „REZERVĂRI ONLINE” DIN MENIUL SITE-ULUI. ÎN RESTUL SĂPTĂMÂNII, NU ESTE NEVOIE DE REZERVARE.

Locurile rezervate se ocupă individual, pe principiul „primul venit, primul servit”, fără asistența personalului și fără alocare. 

Vă rugăm să respectați ora sosirii pentru a nu crea presiune asupra clienților și personalului prin aglomerarea accesului în mod nejustificat!

Piscinile sunt dotate cu tobogane, care funcționează prin rotație între orele 11:00-17:00 deoarece echipamentele au restricții tehnice. Toboganele cu apă nu sunt un loc de joacă permanent, piscinele fiind activitatea de bază a locației.

PROGRAM PISCINĂ: LUNI-DUMINICĂ 9:00-19:00

PROGRAM TOBOGANE: LUNI-DUMINICĂ 11:00-17:00

Notă: În cazul în care pe perioada weekendului sunt evenimente private, programul normal al piscinei poate suferi modificări, astfel că, în cazul unui program de funcționare mai scurt, acesta va fi anunțat pe pagina de facebook Aquaparty (https://www.facebook.com/aquaparty.ro). Vă rugăm ca, înainte de deplasarea către locație, să vizitați pagina de facebook sau site-ul nostru pentru a vedea informații de ultim moment apărute ca urmare a unor situații urgente.

TARIFE ACCES PISCINA

TARIF LUNI - VINERI

Copii până în 3 ani - gratuit fără șezlong

Copii între 3– 10 ani - 50 lei cu șezlong

Adulții și copii peste 10 ani - 60 lei cu sezlong

TARIF SAMBATA/DUMINICA/SARBATORI LEGALE

Copii până în 3 ani - gratuit fără șezlong

Copii între 3– 10 ani - 60 lei cu șezlong

Adulții și copii peste 10 ani - 80 lei cu sezlong

Fie că vrei să înoți sau să te limpezi mintea pe un șezlong, stai fără griji!Pe îi așteaptă Piscine speciale amenajate pentru ei...dar si pentru parinti, hai la noi!

Suprafață bazin 250 mp

Două Bazine

Adăncime Piscină 130 cm

Dezinfecție cu electroliză desare și sterilizator UV

Control electronic alpH-ului apei

Instalație defiltrare

AquaParty

La Aqua Party, găsești cea mai mare piscină în aer liber din Iaşi, ca principal punct de atracţie turistică. Dacă iubeşti să înoţi, îţi dăm o veste bună: ai peste 250 mp. de pieptănat apa cum ştii tu. Când oboseşti, retrage-te relaxat pe un sezlong şi bucură-te în continuare de soare până la asfinţit sau ascultă liniștea nopţii la lumina difuză a piscinei.

 • Creşte capacitatea respiratorie
 • Accelerează arderea caloriilor şi te ajută să slăbeşti
 • Dezvoltă musculatura şi reduce celulita
 • Fortifică articulaţiile
 • Stimulează circulaţia şi creşte rezistenţa organismului

Facilități Piscnă

Relaxare în liniștea mijlocul naturii!

250 m²

dușuri solare

WIFI

Copii veseli, părinţi relaxaţi

Chiar sub privirea părinților, copiii se vor bălăci în piscinele amenajată special pentru ei, înfruntând voiniceşte apa, vor aluneca pe topoganele cu apă în chiote de bucurie şi vor vâsli de pe salteluţe precum piraţii cu chef de plimbări transatlantice.

Aqua Bebe

Loc de joacă și bazin pentru copii.

 • Aqua Bebe îi oferă bebeluşului tău posibilitatea să descopere încă din primele luni de viaţă cea mai naturală şi mai liberă formă de mişcare, care să-l ajute să se dezvolte armonios şi să îşi clădească ușor, dar sigur, încrederea în sine.
 • Copiii care practică înotul timpuriu prezintă efecte vizibile la nivelul inteligenţei, concentrării, agilităţii şi abilităţilor perceptuale. Se dezvoltă emoţional, social şi fizic mult mai repede decât alţi copii.

TARIFE SI PROGRAM PISCINA/TOBOGANE

TARIF LUNI - VINERI (cu exceptia sarbatorilor legale)Copii până în 3 ani - gratuit fără șezlongCopii între 3– 10 ani - 50 lei cu șezlongAdulții și copii peste 10 ani - 60 lei cu sezlong TARIF SAMBATA/DUMINICA/SARBATORI LEGALECopii până în 3 ani - gratuit fără șezlongCopii între 3– 10 ani - 60 lei cu șezlongAdulții și copii peste 10 ani - 80 lei cu sezlong

Mâncarea și băutura se consumă doar din locație, în baza comenzilor dintr-un meniu diversificat, în sistem catering. Nu este permis accesul cu alimente și băuturi!

 • PROGRAM
  • PISCINA Luni - Duminica 09:00 - 19:00
  • TOBOGANE Luni -Duminica 11.00 - 17.00
  • Nota : In week-end daca vor fi evenimente private, Piscina poate avea un program mai scurt care va fi anuntat pe pagina de facebook Aquaparty
  • Va rugam inainte de deplasarea catre locatie, vizitati pagina de facebook sau situl nostru pentru a vedea informatii de ultim moment aparute ca urmare a unor  situatii  urgente.

Gratar sau salata ?

Ce merge mai bine vara decit un gratar? O salata. Dar împreună sunt feluri de mâncare colorate și pline de savoare – perfecte pentru mesele în aer liber.

COCKTAIL