regulament - agrement victoria

Aceste reguli, se aplică pentru întreaga durata în care serviciile Agrement Victoria sunt disponibile pe site.1. În incinta Agrement Victoria sunt strict interzise introducerea și consumul de bauturi și mâncaruri procurate din afara.2. Pentru a fi recunoscuți ca turiști cazati în cadrul Agrement Victoria - și a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veți primi o bratara pe care este obligatoriu să o purtați la mana.3. Turistul răspunde de păstrarea în bune condiții a camerelor contractate, a spațiilor comune și a bunurilor conținute de acestea și va plăti prestatorului orice daune cauzate.4. Orice reclamație a beneficiarului referitoare la servicii se va face pe loc și in scris și va fi soluționată de prestator in maximum 24 ore. Orice alte reclamații nu vor fi luate in considerare.5. Agrement Victoria - nu raspunde de bunurile sau valorile turiștilor care nu au fost predate la recepție contra chitanță.6. Tarifele de cazare nu includ facilitățile bazei de agrement și momentele de divertisment (zona de piscină, jocuri, concursuri, etc). Acestea sunt oferite plată în măsura posibilității și disponibilității și cu respectarea condițiilor și regulilor Agrement Victoria.
  • Agrement Victroria - nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamități naturale, înzăpeziri sau diverse lucrări care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica.
  • În dotarea Agrement Victoria - se gasesc numeroase spații și instalații de agrement, terenuri de sport, piscine, locuri de joacă, animale sălbatice. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria răspundere sau pe răspunderea părinților insoțitori. Agrement Victoria și personalul acestuia nu se fac răspunzători pentru eventualele accidentări sau probleme ce pot apărea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenințător al Beneficiarului poate duce la întreruperea sejurului și decazarea Beneficiarului și a insoțitorilor acestuia.
  • Agrement Victoria - își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
7. În cadrul complexului, în spațiile publice (restaurant, piscina, terase, etc) nu este permis accesul cu animale de companie.8. În Saloane, nu este permis fumatul de nici un fel (indiferent ca este vorba țigară electronica, țigară cu abur sau țigară)9. În cadrul complexului nu exista cabinet medical;10. În Saloane este permis accesul doar turistilor imbrăcați decent.11. În cadrul complexului nu exista serviciu de baby-sitting; responsabilitatea pentru copii revine în întregime adulților insoțitori.12. Echipamentul sportiv și/sau accesoriile de înot nu sunt oferite.13. Cazarea se face începînd cu ora 16.0014. Eliberarea se face pâna la ora 11.0015. Spatiile pentru Bucătăria la comun sunt deschide la ora non-stop.16. Rezervările nu pot fi modificate sau/și anulate în nici un fel, iar sumele plătite în avans sunt considerate garanții și nu sunt rambursabile, reportabile, returnabile.17. În camera și apartamente se pot caza maxim 2 adulți (cu 1 sau maxim 2 copii, în funcție de vârste si tipul de camera/apartament).18. Toate rezervarile, indiferent de originea lor, se plătesc în RON, exceptînd cazul în care este specificat altfel.19. Anumite oferte promoționale sunt disponibile doar online și sunt vândute exclusiv pe internet, astfel, nu vor fi disponibile sau vândute sub nici o forma la Recepția complexului.