Regulamentul Intern al S.C. Agrement Victoria

1. Regulamentul se aplică pentru întreaga zonă a S.C.Agrement Victoria

● Vă rugăm să vă conformați acestor reguli și de asemenea să respectați instrucțiunile personalului locatiei.

● La plata accesului in S.C. Agrement Victoria și în cursul utilizării serviciilor oferite, clientii vor respecta regulile și condițiile din acest regulament. Aceste reguli sunt afișate în locuri vizibile. Administrația atrage atenția în mod deosebit că utilizarea unor elemente - tobogane și bazine apa - necesită experiență iar pentru utilizarea lor, vor fi solicitate informatii personalului locatiei

● Clienților, care nu își asumă regulile sau le încalcă, perturbă ordinea sau liniștea celorlalți clienți, li se poate retrage dreptul de a folosi serviciile Agrement Victoria Când sunt situații motivate, clienții pot fi evacuați din locatie de către administrator, iar dacă este nevoie acesta poate apela la personalul propriu sau alte organe abilitate.

2.Administratorul își rezervă dreptul de a modifica orarul de funcționare al S.C. Agrement Victoria, programul oricărui bazin și tobogan, sau oricarui spatiu/functiuni/serviciu atunci când consideră că este necesar.

  • Administratorul își rezervă dreptul de a modifica orarul de funcționare alS.C.Agrement Victoria, programul oricărui bazin și tobogan sau oricarui spatiu/functiuni /serviciu atunci când consideră că este necesar, iar acest lucru va fi anunțat pe propriu site www.agrementvictoria.ro , pe pagina de Facebook Agrement Victoria cât și la intrarea in locatie.

● Pe perioada lucrărilor de întreținere sau renovare, precum și la evenimentele periodice organizate la S.C.Agrement Victoria, unele servicii nu vor fi disponibile, fie parțial sau în întregime. Clienții vor fi anunțați în prealabil de către administrația pe situl propriu si pagina de facebook. În aceste situații, administrația nu datorează despăgubiri clienților.

● În cazuri motivate temeinic (probleme tehnice, evenimente de forță majoră, etc.) administratorul are dreptul să închidă integral sau parțial Agrement Victoria. Pentru aceasta, societatea nu datoreaza despăgubiri cererilor. De asemenea, la diminuarea serviciilor din motive tehnice, administratorul rezervă dreptul să decidă dacă schimbă tariful sau programul de funcționare.

3. Intrarea în Agrement Victoria și utilizarea serviciilor este posibilă doar cu plata accesului.

● Intrarea în Agrement Victoria și utilizarea serviciilor pentru clienți se face în ordinea sosirii lor. De la această regulă fac excepție persoanele sau grupurile anunțate care au plătit anticipat și integral accesul sau partenerii contractuali ai societății.

● La atingerea numărului maxim de clienți a capacității piscinei, se permite accesul altor clienți doar în număr egal cu numărul celor care părăsesc complexul

● După plata accesului la Agrement Victoria se pastreaza bonul care este valabil în ziua plăţii, intră cu el doar o singură dată, nu se răscumpără şi nu poate fi transmis altcuiva. Clientul trebuie să păstreze bonul de intrare până la plecare..

● Pentru siguranța clienților, în zonele cele mai frecventate ale locatieifuncționează sisteme de monitorizare cu camere de luat vederi – curespectarea totală a normelor juridice referitoare la acestea. Obținerea acestorînregistrări este posibilă doar pentru autoritățile investite prin lege.

4. Personalul Agrement Victoria nu își asumă nici o responsabilitate pentru accidentele sau îmbolnăvirile cauzate de anumite afecțiuni ale vizitatorilor. Având în vedere natura activităților din locatie ( îmbăiere in piscina, plaja- temperaturi ridicate, folosire tobogane etc) clienților li se recomandă să-șiviziteze medicul de familie și să-l întrebe cu privire la capacitatea lor de a frecventa activitati de acest tip.

5. Este interzis accesul în Agrement Victoria al copiilor sub 14 ani neînsoțiți. Persoanele peste 14 ani își dovedesc vârsta prin documente: carte de identitate, carnet de student, pașaport, etc.

6. Toți vizitatorii trebuie să respecte semnele de avertizare din incinta Agrement Victoria , să citească instrucțiunile de folosire ale bazinelor, toboganelor, etc.

7. Vizitatorii care refuză să poarte echipament de protecție cerut pentru anumite activități (cască de înot, colace de inot, vesta, mansete inot) sau care nu poartă ținută /costum de baie adecvată, pot fi opriți de personal propriu să folosească locatia sau anumite bazine sau tobogane.

8. În cazul condițiilor meteo nefavorabile:
  • locatia este deschisa in programul de functionare si poate primi vizitatori indiferent de starea vremii
  • achizitionarea biletelor de la Casa locatiei sau online nu este reprogramabila si nu face obiectul restituirii contravalorii din motive care nu tin de vina prestatorului.Sfatuim clientii ca inainte de achizitionarea de bilete online sa consulte prognoza vremii sau sa identifice alte posibile situatii care i-ar impiedica. sa beneficieze de serviciul comandat.
  • furtuni, vânt puternic, ploaie, clienții sunt obligați de urgență pentru siguranța proprie să părăsească bazinele exterioare, zona sezlongurilor, locurile de joacă, toboganele, să se adăpostească în autovehicole, sub terase acoperite, cladiri (in limita disponibilitatii) și în orice loc considera. ca este protejat impotriva unor evenimente /incident/accidente nedorite- pana la reabilitarea conditiilor de deplasare .Dupa 30 min de la incetarea acestor fenomene meteo periculoase,  Bazinele Piscinei vor fi redeschise.
  • situatiile mentionate nu obliga la returnarea contravalorii biletului

9. Administrația nu este responsabila pentru lucrurile proprietate personală lăsate nesupravegheate de clienti in incinta locatiei

10. Recuperarea obiectelor căzute în bazine nu este responsabilitea administrației. Nu se vor demonta canalele de scurgere sau orice altă structură pentru a căuta obiectele pierdute

11. Persoanele vinovate de exploatarea defectuoasă a instalațiilor, toboganelor, echipamentelor, cu bună știință sau din neglijență, cei care provoacă acte de vandalism sau sunt găsiți vinovați de furt, au obligația de a suporta integral valoarea pagubei produse. Împotriva acestora, conducerea AgrementVictoria poate acționa contravențional sau penal. Părinții sau însoțitorii sunt obligați să suporte orice pagubă produsă de copilul lor minor. La sesizarea nerespectării regulamentului, orice persoană poate fi înlăturată de îndată dinincinta locatiei.

12. Din cauza pericolului de alunecare, vă recomandăm să purtați papuci de plajă pe întreg teritoriul locatiei.

13. Orice persoană care suferă de boli de piele, ochi umflați, scurgeri din urechi, scurgeri nazale, plăgi deschise, sângerări sau orice boli transmisibile sau care poartă bandaj sau plasture, nu are acces în bazine.

14. Este INTERZISĂ intrarea in locatie a persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau/și a drogurilor.

15. Adulții nu au voie să folosească bazinele de copii, ci doar ii vor insoti daca e cazul fara sa se aseze in bazin

16. Bazinul cu adancime intre 1.00m si 1.60m nu pot fi folosite de copii sub 14 ani fără supravegherea părințilo/însoțitorilor- fara colac/mansete sau alte elemente de sustinere -sau de către persoane care nu știu să înoate.

17. Nu sunt permise săriturile în bazin.. De asemenea, sunt INTERZISE competițiile sau/și ținerea respirației sub apă repetitiv din cauza riscului medical

18. În zona de comercalizare bauturi si mancare, nu se permit accesul dacă aveți corpul ud sau dacă sunteți desculți.

19. Personalul punctului de servire bauturi si mancare își rezervă dreptul de a nu servi persoane aflate în stare de ebrietate.

20. În conformitate cu legislația în vigoare și pentru a asigura confortul celorlați vizitatori, următoarele activități sunt INTERZISE:

● intrarea vizitatorilor în bazine, dacă nu au folosit dușurile . Persoanele care stau la soare trebuie să facă duș înainte de fiecare intrare în apă, în scopul de a clăti transpirația și loțiunile de protecție solară. ● folosirea pantofilor de stradă. Este recomandată utilizarea papucilor de plajă pe teritoriul locatiei atat pt adulti cit si pt copii-cu exceptia intrarii in bazine● utilizarea bazinelor dacă există corpul cu ulei sau locuri de plajă ● blocarea scărilor de la bazine ● comportament care să pună în pericol securitatea și sănătatea propriei persoane sau altora Un astfel de comportament, inclusiv limbaj necivilizat, vulgar, abuziv sunt un motiv de expulzare. din locatie ● accesul cu mâncare şi băutură● consumarea mâncării sau băuturilor în alte locuri decât la terasele, bar sau locuri desemnate. Produsele alimentare și băuturile nu sunt permise pe marginea bazinelor. Toate gunoaiele trebuie să depozitate în recipientele desemnate. ● utilizarea dispozitivelor care produc sunete dacă nu sunt însoțite de accesorii cum ar fi căști pentru urechi. ● intrarea în bazine a copiilor până la 2 ani fără scutec de înot special, curat, din material impermeabil, care să se potrivească perfect în jurul picioarelor și a taliei. Scutecul standard nu este permis. ● scuipatul, înghițirea apei, suflatul nasului în apă, urinatul, defecarea în bazine.● alergatul, joaca zgomotoasă, împinsul, acrobațiile, luptele, stropitul, utilizarea de blasfemii, scufundarea, orice comportament necorespunzător care perturbă zona bazinelor sau orice fapte care ar periclita vizitatorii sau personalul. ● intrarea în bazinul cu apa intre 1.00m si 1.60ma persoane care nu stiu sa inoate si a copiilor sub 14 ani. Aceștia trebuie supravegheați în permanență de o persoană responsabilă (însoțitor) cu vârsta minimă de 18 ani echipată cu echipamente de sustinere pe apă și de înot adecvat. ● accesul cu recipiente de sticlă, cuțite, băuturi alcoolice sau droguri. ● folosirea cremei, lotiunilor de plaja/săpunului sau/și șamponului în bazine ● folosirea materialelor explozive, a armelor sau spray-urilor chimice, chimicalelor în incinta Agrement Victoria● intrarea cu animale de companie în incinta locatiei. ● mutarea scaunele/șezlongurilor din locurile de stabilitate- in acest caz clientul este obligat sa repozitioneze la plecare acel mobilier● accesul cu biciclete/trotinete în locație ● folosirea băilor și toaletele sexului opus ● efectuarea activităților comerciale, de furnizare de servicii și alte activități de vânzări zilnice sau ocaționale pe teritoriul locației fără un contract încheiat. De asemenea, este interzisă activitatea de marketing activ și cerșitul ● Nu este permis accesul în complex cu animale de companie

21. În cazul în care vizitatorii, intenționat sau din greșeală poluează cu orice substanță apa din bazine, acestea vor fi închise, golite și dezinfectate, iar întregul cost al acestor operațiuni va fi suportat de cei vinovați.22. În cazul unor accidente sau probleme medicale, vizitatorilor le va fi chemata ambulanta de catre personalul locatiei23. Cazurile de accidente sau boală se notează într-un registru de evidență, consemnăndu-se data, ora și semnătura părților.

24. Pentru a evita incendiile, următoarele activități sunt interzise:

● fumatul în alte zone decât cele desemnate● aruncarea filtrelor de țigări aprinse în recipiente de plastic împreună cu materiale care se pot aprinde● desfășurarea activităților care implică aprinderea unui foc sau flacără deschisă.

25. Vă rugăm să lăsați libere accesul din locatie catre iesire si catre extinctoare.26. Clienții Agrement Victoria au dreptul să facă remărci scrise despre serviciile oferite, calitatea acestora sau despre comportamentul angajaților. Cartea Consumatorilor va sta la dispoziție la Recepție.27. Prin achiziționarea accesului, clienții Agrement Victoria își dau acordul să fie prezentați în media, pe orice poză tipărită, cu excluderea pretențiilor ulterioare de personalitate și financiare.28. Pozele făcute pe teritoriul S.C. Agrement Victoria se pot folosi liber de către conducere pentru activitatea proprie de reclamă și promoție. Prin cumpărarea biletului de intrare, clienții își dau acordul la stocarea pozei și administrarea acesteia conform prezentului Regulament Intern.

29. Folosirea vestiarelor

● Administratia recomanda venirea in tinuta de plaja de acasa si schimbarea numai a papucilor pt plaja in locatie din motive de neigradire a folosirii unui vestiar de catre o persoana iar disponibilitatea vestiarelor nu este nelimitata.Insa pentru schimbarea in locatie in tinuta de baie, se folosesc vestiarele si grupurile sanitare; copiii în vârstă de 6 ani sau mai mari trebuie să se schimbe în vestiare cu persoane de același sex. ● Nu răspundem pentru lucrurile lăsate în vestiare/grupuri sanitare sau alte locuri în locație ● Vă recomandăm să nu veniți în locație cu bijuterii, cu sume mari de bani deoarece nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru pierderea lor.

30. Reguli de folosire a bazinului de copii

● Bazinul poate fi folosit doar de copii sub 10 ani.● Părinții nu au voie să se așeze în bazin.● Copiii până la 2 ani sunt obligați să poarte scutece speciale de baie● Jocul cu mingea este permis doar dacă nu îi deranjează pe ceilalți.

31. Reguli de folosire a toboganelor

● Toboganele pot fi utilizate  doar dupa folosirea dusurilor. Toboganele pot fi folosite de copii sau persoane care nu stiu sa inoate doar echipati cu orice sistem de sustinere a caderii in apa, dar daca acestea impiedica alunecarea pe tobogan si prezinta pericol de blocare pe tobogan este interzisa  folosirea  pt evitarea accidentarii● Persoanele in starea de ebrietate sau/si sub influenta unor medicamente/drogurilor nu pot folosi toboganele. ● Persoanelor care suferă de anumite boli cum ar fi: teama de spații închise, teama de folosire, persoanele cardiace nu li se recomandă toboganelor. ● Este interzisă utilizarea toboganelor dacă suprafața corpului este unsă cu ulei/creme plaja● Copiii minori pot utiliza toboganul din bazinul adultilor doar prin asumarea răspunderii și sub supravegherea permanentă a părinților sau a însoțitorilor cu echipament adecvat care sa evite agatarea, lovirea ● Este interzis,urcatul de jos în sus pe tobogan sau din părțile laterale, miscarea mainilor si picioarelor, a pozitiei corpului in timpul alunecarii(pozitia corecta de folosire tobogan este asezat aplecat pe spate, cu mainile pe langa corp, picioarele intinse/nu departate -iar in timpul alunecarii nu se prinde de tobogan)● Startul pentru coborârea pe tobogan  se  după ce cealalta persoana a ajuns în apa si a parasit gura de cadere ● Înainte de a folosi toboganele, asigurați-vă că nu aveți bijuterii, ochelari sau orice alte obiecte care v-ar putea răni pe dumneavoastră sau pe cei din jur. De asemenea, asigurați-vă că aveți unghiile de la mâini și de la picioare tăiate, iar părul este aranjat în așa fel încât sunteți feriți de accidente.

32. Reguli de folosire a Locului de joacă

● Locul de joacă poate fi utilizat de copiii între 0-12 ani sub supravegherea părinților sau a insotitorilorlor.● Locul de joacă poate fi utilizat exclusiv cu acordul și responsabilitatea părinților/însoțitorilor.● Copiii sunt obligați să aibă grijă de integritatea fizică proprie și a celorlalți participanți.● Este interzis alergatul pe tot teritoriul Agrement Victoria● Jucăriile se pot folosi exclusiv în scopul destinat. Orice daune care provin din folosirea incorectă a jucăriilor sau distrugerea lor intenționată, vor fi suportate de către părinți/însoțitori.● Este interzisă scoaterea jucăriilor din Locul de joacă și așezarea lor în bazine.● Administratorul nu răspunde pentru obiectele lăsate/uitate la Locul de joacă și nici pentru accidentele cauzate de jucării. Nu sunt permise obiecte care nu corespund vârstei copilului, care împung, taie, sugerează agresivitate, jucării care produc teamă.● Este interzis accesul copiilor bolnavi sau în curs de vindecare. De asemenea, este interzis accesul cu medicamente, picături pentru nas sau ochi, unguente.● La Locul de joacă nu se pot consuma alimente. Este interzis accesul cu mâncare, băutură, gumă de mestecat, etc● Este interzis accesul fara încălțăminte.

33. Reguli pentru folosirea Parcării interioar

● Parcarea poate fi utilizată de clienții Agrement Victoria gratuit in limita locurilor disponibile● Administraţia S.C.Agrement Victoria nu îşi asumă responsabilitatea pentru integritatea autoturismelor şi a bunurilor lăsate în acestea.● Este interzisă efectuarea în parcare de reparaţii sau orice alte activităţi de mentenanţă auto (ex. schimburi de ulei sau antigel, alimentarea cu combustibil etc.).● Este interzisă circulația persoanelor prin spațiul de acces/ieșire a autovehiculelor în/din parcare.● Este interzisă staționarea mașinilor și a tuturor mijloacelor de transport care nu intră în spațiul de parcare delimitat.

34. Condiții de sănătate publică

● În conformitate cu Ord. 119/2014 privind aprobarea Normelor de igienă și recomandările privind mediul de viață al populației, băile publice nu pot fi folosite de persoane care suferă de următoarele afecțiuni:● febră, boli contagioase, boli ale sistemului digestiv, boli de piele● boli care se manifestă prin spasme, pierderea conștiinței, tulburări vizibile ale pielii● stări de ebrietate● sub efectul drogurilor sau a altor substanțePersoanele care se dovedesc că suferă de aceste simptome au acces interzis în incinta S.C.Agrement Victoria . Dacă personalul semnalează persoane care au aceste afecțiuni, sunt îndreptățiți să ceară clientului un certificat care sa ateste o examinare medicală a acestora pentru a stabili dacă prezintă vreun pericol pentru ceilalți vizitatori.Prezentul Regulament intern intră în vigoare începând cu data de ............................, fiecare vizitator fiind obligat să îl respecte. Administratorul își rezervă dreptul să modifice Regulamentul intern ori de câte ori este necesar. Dacă aveți plângeri, sesizări, observații privind prezentul Regulament, vă rugăm să le notați în Cartea Consumatorilor aflată la recepție! Vă mulțumim că ati ales insusirea si respectarea prezentului Regulament si ne vizitati !

REGULAMENT PISCINA

1. Intrarea în piscină se face numai în costum de baie; nu este permisă intrarea în apă in tinuta de strada. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din piscina .2. Accesul în piscină se va face după efectuarea unui duş de prespălare pentru înlăturarea substanţelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiraţie) iar persoanelor cu parul lung le recomandam folosirea castilor de baie.3. Este interzis accesul in piscina al persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile – unitatea îşi rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezintă afecţiuni ale pielii, în piscină.Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, ne exonereaza de orice responsabilitate4. Nu sunt premise sariturile in apa, alergările şi jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive.5. Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât şi un comportament care să afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a personalului complexului.6. Este interzis fumatul in alte locuri decit cele marcate cu aceasta destinatie in incinta complexului7. Nu este permis accesul in complex cu animale de companie .8. Au acces in complex si piscina in timpul programului doar persoanele care au platit contravaloarea tarifului de intrare aferent acestui serviciu – cei care in urma unei verificari efectuate de catre personalul autorizat nu pot justifica efectuarea acestei plati –bon fiscal - vor fi evacuati din incinta complexului .9. Se interzice cu desăvârşire să se urineze în apa piscinei! Reactivii din apă vor indica persoana care face acest lucru şi acesteia i se va imputa schimbarea apei piscinei precum şi despăgubirea celorlalţi clienţi prezenţi la piscină.10. Este interzis fumatul in alte locuri decit cele marcate pt. aceasta destinatie in incinta complexului11. Copiii sub 7 ani au acces in piscina copiilor numai însoţiţi şi supravegheaţi de părinti- acestia au acces doar in picioare si nu vor folosi bazinul pentru imbaiere.12. Este strict interzis accesul persoanelor care nu stiu sa inoate in zona cu adancime mare neinsotiti sau nesupravegheati, fara un echipament adecvat care sa le ofere siguranta in caz de alunecare sau scaparea din mana a acestuia-gonflabile de tip, mansete, colac inot, saltea, etc13. In incintă complexului este obligatorie păstrarea curăţeniei şi respectarea normelor igienico-sanitare- nu aruncati resturi decit la cosurile de gunoi, nu varsati continutul pe jos14. Vă rugăm să respectaţi personalul şi să nu deterioraţi bunurile complexului: mobilier, aparatura, instalaţiile igienico-sanitare. Deteriorarea bunurilor complexului atrage de la sine imputarea acestora persoanelor care au cauzat acest lucru.15. Este interzisa filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia complexului.16. Nu raspundem de lucrurile personale/ obiectele de valoare uitate in grupuri sanitare, vestiar cat si de cele lasate fara supraveghere la sezlong.Este raspunderea fiecaruia sa isi gestioneze bunurile in zone publice, agglomerate.17. Persoanele care incalca prezentul regulament, vor fi evacuate, iar in cazul repetarii indisciplinei, nu vor mai avea acces pe viitor in incinta complexului.18. Nerespectarea obligatiilor precizate mai sus conduce la aplicarea de avertismente si sanctiuni, dupa cum urmeaza:1. la incalcarea regulilor de igiena prevazute, clientul va fi avertizat verbal urmand ca incalcarea repetata sa conduca la anularea accesului in incinta complexului;2. sanctiunile de mai sus se aplica si pentru nerespectarea ordinei si curateniei in incinta;3. la producerea de pagube sau exploatarea defectuasa a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsa. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia invigoare.19.Este interzis accesul in complex al persoanelor aflate sub influenţa alcoolului a drogurilor,substante halucinogene, cu aspect respingător sau în haine murdare .20.Managerul complexului nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale saufinanciare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.21.Orice litigiu sau neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila intre parti, iar in cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate in instanta.CONTRAINDICATII IN FOLOSIRE PISCINAPersoanelor care prezinta una sau mai multe boli din cele enumerate mai jos le este interzis sa intre in piscine publice, bazine de inot, bai comunale, dusuri comune.Alergii cunoscute la clor si compusii luiBoli alergice altele decat cele la clorConjunctivita sau cheratita cronicaBoli cronice ale cailor respiratorii superioareBronhopneumopatii cronice inclusiv astm bronsicDermatoze/alte boli ale pieliiAnemieEpilepsieAfectiuni psihiceAfectiuni neurologiceBoli infecto-contagioase in evolutie (inclusiv strare de purtator pana la sterilizare)TuberculozaInfectii cu E. Coli, Giardioza, Shigella, Salmonella, VibrioHepatita APlagi deschise

În general, ne aşteptăm ca oaspeţii noştri să folosească bunurile cu atenţie. Fiecare mic detaliu, este ales cu grijă şi achiziţionat cu scopul de a oferi oaspeţilor noştri o experienţă totală.