Termani și Condiții

1. Prețuri și modalități de plată

1.1. Toate tarifele aferente serviciilor prezentate pe site, pe pagina dedicată fiecărui serviciu, sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A. (9%), conform legislației în vigoare.
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă.

1.2. Agrement Victoria se preocupă ca prețurile afișate în online să fie cele corecte, însă în situația în care, din eroare, un serviciu comercializat și comandat are afișat un preț eronat, administratorul va aduce această împrejurare la cunoștința cumpărătorului. Dacă prețul real este mai mic decât cel afișat, facturarea produsului se va face la valoarea reală. Dacă prețul real este mai mare, cumpărătorul va avea posibilitatea de a opta între a plăti prețul real sau a renunța la comanda lansată.

1.3. În cazul înregistrării unei rezervări cu un preț derizoriu, ca urmare a unei erori tehnice sau materiale, Agrement Victoria, are dreptul de a anula comanda.
Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative și sunt menționate expres de către Agrement Victoria. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Agrement Victoria, stabilește regulamentul promoțiilor și al concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului. Promoțiile efectuate de vânzător cad sub incidență legii O.G. nr. 99/2000 și acestea pot suferi modificări în funcție de campaniile de marketing implementate. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Agrement Victoria, nu garantează disponibilitatea serviciilor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

1.4. Prețul imprimat pe factură/bon fiscal este același cu cel transmis de vânzător în momentul confirmării comenzii.
Agrement Victoria, va emite factura în format electronic, conform prevederilor art. 319 alin. (4) din Codul Fiscal, iar cumpărătorul declară că acceptă utilizarea facturii electronice. Factura va fi comunicată cumpărătorului la adresa de e-mail aleasă pentru comunicare. Serviciile aditionale, achizitionate în locație, vor fi însoțite de bon fiscal.

1.5. Cumpărătorul are la dispoziție următoarele metode de plată:
- Offline - la receptie;
- Online, cu cardul bancar de debit sau de credit, la plasarea comenzii. Cardurile acceptate pentru plata online a produselor sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa si Mastercard; vânzătorul are dreptul să anuleze comanda în cazul în care tranzacția nu a fost acceptată de către banca emitentă a cardului cumpărătorului.

1.6. În cazul plății cu cardul bancar, dacă plata a fost procesată și urmare a sincronizării website-ului si modulului rezervarii online, acesta se dovedește a fi epuizat, Agrement Victoria, va contacta clientul și îi va restitui suma achitată de acesta sau, la solicitarea expresă a clientului, îi va oferi o alta data pentru rezervare.

2. Rezervări Online

2.1 La primirea cererii de rezervare (după completarea formularului de rezervări) va fi transmisă prin email o confirmare. Plata se va face integral, prin sistemul de plata online.

3. Sosire şi plecare

3.1. Primirea oaspeţilor se va face la Agrement Victoria, unde va exista o persoană care va prelua şi vă va conduce către cazarea achizitionată (Vila sau Bungalow). Check-in-ul începe la ora 14:00 şi check-out-ul trebuie făcut înainte de ora 10:00.

4. Curăţenie

4.1. Curăţenia săptămânală este obligatorie şi este efectuată de către personalul Agrement Victoria.

5. Acces la internet

5.1. Oaspeţii noştri se pot conecta la WiFi (Wireless Network) cu orice aparate compatibile cu tehnologia WiFi. Codul de acces la reţeaua wireless vă va fi transmis de catre persoana care vă va întâmpina.

6. Prosoape şi lenjerie dormitor

6.1. Sunt incluse în preţ 2 prosoape de persoană, aşternuturi, prosoape de baie.

7. Piscină

7.1. Este strict interzis săritul în piscină.

8. Fumatul, animalele de companie

8.1. Fumatul este permis doar in locurile permise. Nu este permisă compania câinilor şi a pisicilor.

9. Pagube

9.1. În caz de pagube, bunurile din interiorul/exterioriul vilei vor fi înlocuite de personalul vilei. Bunurile deteriorate nu pot fi înlocuite de către chiriasi. Costurile de înlocuire vor fi calculate ulterior si trimise catre client. se va emite o factură separată pentru aceste costuri.

10. Obligațiile cumpărătorului

10. 1. Cumpărătorul se obligă să citească, să accepte și să respecte Termenii și Condițiile locatiei Agrement Victoria, odată cu utilizarea site-ului și cu lansarea rezervărilor să achite contravaloarea serviciilor comandate prin metodele puse la dispoziție de către Agrement Victoria.
Cumpărătorul se obligă să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre identitatea sa.

11. Obligațiile Agrement Victoria

11.1 Agrement Victoria se obligă să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail.

11.2. Agrement Victoria se obligă să livreze produsele în cel mult 24 de ore de la confirmarea comenzii.

11.3. Agrement Victoria se obligă să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea „Politica de confidențialitate”, parte integrantă din Termeni și condiții.

12. Alte condiţii

12.1. Este interzisă mutarea pieselor de mobilier, ghivecelor, etc. Această regulă se va aplica şi pentru şezlonguri din zona piscinei. Este interzisă aruncarea serveţelelor, prosoapelor, absorbantelor, scutecelor în toalete. Recipientele din bucătărie trebuie spălate de fiecare dată când sunt folosite.

În general, ne aşteptăm ca oaspeţii noştri să folosească bunurile cu atenţie. Fiecare mic detaliu, este ales cu grijă şi achiziţionat cu scopul de a oferi oaspeţilor noştri o experienţă totală.